Viikinsaaren-Venetsialaiset-2021.jpg

VENITIAN FESTIVAL IN VIIKINSAARI 28.8.2021

Viikinsaaren ja Tamperelaisten oman kesähuvilan kausi huipentuu lauantaina 28.8. Venetsialaisiin. Juhli kesän päättäjäisiä koko perheen voimin tai illalla aikuisten kesken. Viikinsaaren Venetsialaiset tarjoaa jokaiselle jotain. Tule tunnelmoimaan Viikinsaareen!
Liput 12 €/aik. ja 7 €/lapsi 3-12v. sis. risteilyn Viikinsaareen​

Herkuttelijoille:

Ravintola Viikinsaaren keittiö on avoinna klo 12-21.30. Tarjolla Tampereen parhaan kesäravintolan à la carte- ja terassilista. Brunssi on tarjolla klo 16.00 asti. Upea sommelierimme valitsema viinivalikoima täydentää ruokailuelämyksen. Syksyn alkua juhlitaan lasillisella kuohuvaa!

 

Prosecco 5 €/lasi.

 

Musiikin ystäville:

Ravintolassa esiintyy Joe Vestich klo 17 alkaen. Joe Vestich:in musiikki vaihtelee sujuvasti folkista countryyn ja rock´n´rollista rhytm´n´bluesiin. Tätä miestä kannattaa kuunnella!

Seikkailijoille:

Seikkailupolku / taskulamppusuunnistus koko perheelle klo 14-21.30. Hinta 2 € / lippu.
Osta liput Viikinsaaren infosta. Viisi lapsille suunnattua rastia luontopolun varrella odottaa löytäjiään! Arvoituksia, aarrekätköjä ja yhteistä ajanvietettä venetsialaisten lomassa. Ota mukaan oma taskulamppu tai osta taskulamppu Viikinsaaresta!

 

Tunnelmoijille:

Kynttiläsauna ja palju! Saunojan kesä ei lopu koskaan. Viikinsaaren rantasaunassa on tunnelmaa. Saunalippu 5 € / hlö. Alle 12-v vanhempien seurassa ilmaiseksi. Suosittelemme   varaamaan saunavuorosi ennakkoon asiakaspalvelu@hopealinja.fi. Sauna on lämpimänä klo 14-21.

Laivat lähtevät 28.8. Viikinsaareen tasatunnein ja palaavat puolelta takaisin. Ensimmäinen laiva lähtee klo 10 ja viimeinen laiva klo 22. Viimeinen paluulaiva lähtee Viikinsaaresta 22.30.

29.8. Viikinsaaren päättäjäiset!

 

Vielä ehdit viettämään koko perheen hauskaa päivää Viikinsaareen!


Laivat Viikinsaareen lähtevät 28.8. tasatunnein ja palaavat puolelta takaisin.


Ensimmäinen laiva lähtee klo 10 ja viimeinen laiva klo 18. Viimeinen paluulaiva lähtee Viikinsaaresta 18.30.

Koko päivän Viikinsaareen 5 eur, Lapset 2 eur

Päätösbrunssi:

Yllätysbrunssi 11.30-16


Pelasta kuohuviini pakkaselta 5 eur/lasi!

Pakastin tyhjäksi: Lapsille tarjoamme Viikinsaaressa jäätelöt niin kauan kun tavaraa riittää!

Tervetuloa!